Gratis Verzending Vanaf 69,99 Binnen NL

Retourbeleid

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien dat er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden terug te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 12,50 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Info@foozzy.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, maar niet als het product al in goede orde retour ontvangen is.

  1. Producten mogen niet beschadigd zijn.
  2. Producten mogen niet overduidelijk gebruikt zijn.
  3. Producten dienen in originele doos te worden teruggestuurd.
  4. Verzendkosten zijn voor uw rekening ca. 12,50 euro bij PostNL.
  5. Mocht bij terugname het product beschadigd/gebruikt zijn dan wordt uw product terug gestuurd, verzendkosten zijn voor rekening van de klant. Wij zullen dit bij u kenbaar maken.

 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorgvuldigheid, en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

3500+ Tevreden Klanten
Gratis Verzending Binnen NL en België
Bnnen 2 werkdagen in Huis
Niet goed? Geld Terug!