Wasinstructies : 

binnenstebuiten draaien. Wasbaar in de wasmachine, koud water gebruiken in een zachte cyclus, drogen op laag vuur. Niet bleken/Niet chemisch reinigen/Niet strijken/Niet wringen of draaien/Niet wassen met een borstel. Beddengoed zal zachter zijn als gebruik kleine verzachter wanneer te weken. Weaking Time Binnen 15 minuten.

Mijn Maat staat er niet tussen ?

Wij kunnen u helpen met meerdere maten , stuur uw vraag naar info@foozzy.nl


Hoe wordt mijn bestelling verzonden ?

Je ontvangt direct als je bestelling verzonden is een track & trace waarmee je je pakketje kunt volgen. De producten worden verstuurd in een doos. 

Wat zijn de verzendkosten ?

Wij verzenden gratis

Kan ik mijn overtrek ruilen ? 

Als je een dekbed overtrek wil ruilen voor een maat groter, kleiner of voor een andere kleur, kun je een nieuwe bestelling plaatsen en de overtrek retour sturen. Het aankoopbedrag van de eerste overtrek zal binnen 30 werkdagen na ontvangst weer op je rekening staan. Op deze manier heb je je nieuwe bestelling het snelst binnen. Kijk hierboven voor de retourvoorwaarden.

Welk materiaal zijn overtrekken mee gemaakt ?

beddengoed Set is gemaakt van 100% microvezel Polyester.4 Cm lang haar Shaggy stof aan één kant. ademend en huidvriendelijk flanel stof aan de achterzijde.anti-statische Faux Fur beddengoed Set.Super zacht en warm,Home decoratief. 

Er is een probleem met mijn bestelling ? ,

Neem contact met ons op via info@foozzy.nl en we zullen proberen het probleem zo snel mogelijk te op te lossen